שמן רוז היפ אורגני כבישה קרה (20 מ"ל) - המילניום

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה.

שמן רוז היפ הוא שמן בעל גוון כתום בוהק המופק מהזרעים של צמח ורד הבר שמקורו באירופה ובהרי דרום אמריקה הגבוהים.
שמן רוז היפ מכיל חומצות שומן לינולאית (אומגה 6) ולינולנית (אומגה 3) אשר מסייעות בריפוי תאי עור שנפגעו או נפגמו ובכך עוזר להפחית את הנזק הסביבתי הנגרם בעקבות חשיפה לשמש, עישון, חומרים כימיים ורעילים. בנוסף, קיימים בו נוגדי חמצון ליקופן ובטא קרוטן (ויטמין A) אשר מעודדים את התחדשות תאי העור ומסייעים בריפוי חתכים וצלקות לאחר ניתוחים.

בזכות כל הרכיבים החיוניים הנמצאים ברוז היפ הוא נחשב לשמן בעל תכונות ריפוי חזקות כשמן אנטי אייגינג. שמן רוז היפ הוא שמן מהנפוצים והיעילים ברוב מוצרי הקוסמטיקה, בעיקר בתכשירים לטיפול בקמטים סביב העיניים, עור הפנים, קמטי הבעה סביב הפה והצוואר. השמן מחזק ושומר על תכונות העור ומעניק לו לחות וגמישות ועל כן יעיל לשיקום העור מסימני מתיחה לאחר הריון ולידה. השמן ידוע בתכונתו להרגעת העור ומומלץ למרוח אותו גם לעור רגיש ומגורה, במצבי אקזמות, תפרחת חיתולים, גירויים, פריחות, אדמומיות ודלקות בעור. השימוש הקוסמטי ברוז היפ נפוץ מאוד בקרב בני נוער בגיל ההתבגרות, בגיל המעבר והגיל השלישי, תקופות
גיל בהם עור הפנים נוטה ליובש וקילופים. בנוסף לתכונותיו המרפאות הוא גם נחשב בעל פעילות אנטי דלקתית ואנטי ספטי ולכן יעיל בטיפול בפצעי אקנה.

עקב פעילותו כמעודד התחדשות תאי עור, שמן רוז היפ נמצא יעיל גם בשימושים נוספים כמו פיגמנטציה בכך שמעודד הסרת תאי עור מתים ומפחית כתמים על העור, כמו גם משקם נזקי קרינת UV הנגרמים מחשיפה לשמש. ניתן למרוח אותו ישירות על העור, הוא נחשב לשמן קל אשר נספג במהירות. ניתן למצוא את השמן כרכיב במוצרים לטיפול וטיפוח השיער במצבים של גירוד וקילופים בקרקפת,
שיער פגום ויבש עקב נזקי מזג האויר, מתח או כימיקלים בשמפו.

בנוסף לשימוש הקוסמטי של צמח ורד הבר, ידוע כי הוא מכיל הרבה ויטמין C ונוגדי חמצון ביופלבנואידים אשר מחזקים את מערכת החיסון, כלי דם, מסייעים בכיווץ וטיפול דלקות מעיים והקלה בשלשולים.

תכולה: 20 מ"ל

29.9 ש"ח ל-10 מ"ל

רוז היפ, אנטי אייג'ינג, אומגה 3, אומגה 6, קמטים, עור יבש, אקנה, המילניום, עור מגורה.

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה (20 מ"ל) - המילניום

₪80.00 מחיר רגיל
₪59.90מחיר מבצע

    ​מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. אנשים הנוטלים תרופות ו/או בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.

    כל השמנים האתרים נועדו לשימוש חיצוני בלבד, אין לעשות שימוש כלשהו בשמנים אתריים ללא דילול לפי סטנדרטים מקצועיים ו/או ללא ייעוץ מקצועי מוסמך. נשים בהיריון, נשים מניקות, תינוקות וילדים עד גיל 6, ו/או הסובלים ממחלות כרוניות - מומלץ כי יעשו שימוש בשמנים אתריים רק תחת פיקוח מקצועי.

    mish1.jpg
      0

      סל קניות