שמן חריע (250 מ"ל) - בטר פלקס

שמן החריע הוא שמן צמחי המופק מצמח קורטם הצבעים, הידוע בכינויו "חריע". השמן צלול ונטול ריח, עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות, ויטמין E ויוד, ודל בחומצות שומן רוויות. בתכונותיו הוא דומה מאוד לשמן החמניות ומשתמשים בו לרוב לטיגון בטמפרטורות גבוהות ולתיבול סלטים.

בנוסף השמן הזה יוכל לשמש אתכם גם בתחום הקוסמטיקה ובמתן עיסוי מפנק מבלי לפגוע בעורכם, ואף יעזור לשקם אותו ולהעניק לו מראה צעיר ומלא ברק.

תכולה: 250 מ"ל

11.9 ש"ח ל-100 מ"ל

(שמן חריע- Better Flax250 מ"ל)

₪44.90 מחיר רגיל
₪29.90מחיר מבצע

    ​מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. אנשים הנוטלים תרופות ו/או בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.

    כל השמנים האתרים נועדו לשימוש חיצוני בלבד, אין לעשות שימוש כלשהו בשמנים אתריים ללא דילול לפי סטנדרטים מקצועיים ו/או ללא ייעוץ מקצועי מוסמך. נשים בהיריון, נשים מניקות, תינוקות וילדים עד גיל 6, ו/או הסובלים ממחלות כרוניות - מומלץ כי יעשו שימוש בשמנים אתריים רק תחת פיקוח מקצועי.

    mish1.jpg
      0

      סל קניות