שמן זרעי ענבים (125 מ"ל) - Ren Oils

שמן המתאים כבסיס לכל פורמולה במיוחד לקרם ולפורמולות המיועדות לטיפול בבעיות עור. נחשב כנוגד חמצון לכן מעכב את הזדקנות העור, מרכך ומזין את העור. אחת התכונות הייחודיות שלו שהוא נספג מהר.

מתאים מאד למטרות קוסמטיות כחלק מפורמולה המורכבת משמנים צמחיים.

מתאים מאד כשמן לעיסוי. ניתן להרכיב פורמולה של שמנים צמחיים הכוללים את זרעי הענבים ושמנים אתריים ביחד לעיסוי.

 

תכולה: 125 מ"ל

14.4 ש"ח ל-100 מ"ל


רן אויל, ראן אויל, ראן אוילס, רן אוילס, ran oils, ran oil, ren oil

שמן זרעי ענבים (125 מ"ל) - רן שמנים - תוקף 01/20

₪29.00 מחיר רגיל
₪18.00מחיר מבצע

    ​מידע זה אינו רפואי ואינו התוויתי. אנשים הנוטלים תרופות ו/או בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא המטפל.

    כל השמנים האתרים נועדו לשימוש חיצוני בלבד, אין לעשות שימוש כלשהו בשמנים אתריים ללא דילול לפי סטנדרטים מקצועיים ו/או ללא ייעוץ מקצועי מוסמך. נשים בהיריון, נשים מניקות, תינוקות וילדים עד גיל 6, ו/או הסובלים ממחלות כרוניות - מומלץ כי יעשו שימוש בשמנים אתריים רק תחת פיקוח מקצועי.

    mish1.jpg
      0

      סל קניות